Økologisk frisør Salon

Denne frisørsalon er en, der bruger produkter, der er naturligt baseret uden syntetiske kemikalier. I USA for at ringe til Salon økologisk det skal være certificeret af United States Department of Agriculture (USDA) at kvalificere sig som økologiske. Produkterne er sikrere for en persons hår, fordi de ikke har nogen kemikalier, der kan skade dit hår. Disse saloner er øko-venlige og bliver mere og mere populære i USA.

De produkter, der anvendes i disse saloner skal også være økologisk certificeret og omfatter alle farvestoffer, styling produkter, balsam, og shampoo, som salonen bruger.

Ulemper

Selv om den økologiske frisørsalon tilbyder deres kunder en sund skønhed tjenester med en mindre mængde af eksponering for produkter, der indeholder kemikalier, der er nogle ulemper med at besøge denne type af Salon.

• De er dyrere både i de leverede tjenester og de produkter, de sælger
• De økologiske produkter kan også være kortvarige og mindre effektive
• Mange gange de anvendte Hårfarvemidler er ikke så potente, så deres virkninger kan miste farve hurtigere
• Selv om produkterne er økologiske, kan de også udløse allergi hos mennesker som de syntetiske produkter.

Fordi brug økologisk hår produkter er dyrere er der nogle usmagelige mennesker, der reklamerer for, at de tilbyder hår tjenester, der er økologiske, selv om de ikke ordentligt levere dem. Selv om de er certificeret dette ikke beskytter kunderne helt fra hår saloner, der bruger denne praksis. Før du bruger en økologisk frisørsalon er det bedst at gøre en back Ground check på deres krav for at sikre, at de er legit. En måde at hjælpe med at sikre, at salonen virkelig bruger økologiske produkter er at lære om de kvaliteter og typer af populære økologiske hårplejeprodukter. Hvis salonen har produkter på skærmen, der ikke er økologiske er normalt ikke reel økologisk hår saloner. Lær at læse etiketterne, så du kan få øje på ingredienser, der ikke er økologiske.

Typer af økologiske hårplejeprodukter

• Økologisk shampoo-disse produkter gør brug af ingredienser findes i naturen og urter til at hjælpe med at skabe en blanding, der vil bidrage til at fjerne overskydende snavs og olie fra dit hår. De fleste af disse shampoo indeholder urter, der vil efterlade en ren duft og fjerne snavs og olie danner hver hårsækken. Nogle af de anvendte urter kan omfatte Aloe Vera, rosmarin, og pebermynte. Alle disse er kendt for deres rengøring handling og evne til at nære dit hår.

• Økologiske balsam-dette produkt er lavet med naturlige materialer, der hjælper til at rense og pleje dit hår. Ofte er de lavet ved hjælp af rosmarin, honning, mynte og andre æteriske olier og urter.
• Økologisk Hair spray-de fælles ingredienser omfatter ekstrakter, vand og olier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *